Virksomheder

Medarbejderdag

Film engagerer, film motiverer og film kalder på samarbejde. Derfor er Lommefilm oplagt at bruge til jeres næste personalearrangement, medarbejderdag eller teambuildingevent.

Vi har over 10 års erfaring med at få medarbejdere, der ikke er vant til at lave film, til at lave gode, sjove og relevante film. Vi arbejder tematisk, så jeres ansatte laver film ud fra et eller flere temaer, der er vigtige for netop jer. Lommefilm kan blandt andet involveres i et kick off møde, til at sætte fokus på virksomhedens værdier eller til employer branding. Tema og program planlægger vi i tæt samarbejde med jer.

Lommefilm satte en super ramme for dagen og sjældent har vi lavet noget, der på samme måde kombinerer både faglighed og formidling med en så sjov og social aktivitet.

Kåre Appel Weng, Sales and Marketing Manager, DNV GL Business Assurance Denmark A/S

På en filmdag med Lommefilm kommer jeres medarbejdere igennem en hel filmproces: ide, optagelser, redigering og premiere. Vi styrer dagen fra start til slut og bringer jeres medarbejdere sikkert i mål med deres produktioner. Typisk arbejdes der i grupper på 3-5 personer og vi har afholdt arrangementer med deltagelse fra 12 til 200 medarbejdere.

I skal ikke tænke over teknikken. Vi medbringer let tilgængeligt filmudstyr (filmparate iPads inkl. nem redigering). Varigheden for en filmdag med Lommefilm kan variere mellem 2 - 6 timer, alt efter behov og aftale.

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 95H
1620 København V

Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Lommefilm Aarhus
Vestergade 19C, st.
8000 Aarhus C

Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på