Om Lommefilm

Om Lommefilm

Har du et vigtigt budskab, som du ønsker at få bredt ud til landets folkeskoler og ungdomsuddannelser? Så er Lommefilm en oplagt samarbejdspartner. 

Hos Lommefilm er vi eksperter i at få andre til at lave gode enkle film. Vi lærer børn, unge og alle mulige andre selv at skabe små film. Vi hedder Lommefilm fordi vi alle - via vores mobil -  har et godt kamera i vores lomme.

Ligesom det er vigtigt at udtrykke sig på skrift og i tale, er det i dag vigtigt at mestre de visuelle medier, og vi tror på at det er vigtigt at give alle en stemme, og i dag kan den stemme sagtens være en lommefilm.

Siden 2013 har Lommefilm hjulpet store og små organisationer med at få budskaber ud til de unge. Vi ved, at mobiltelefonen er en integreret del af børn og unges liv, og videomediet er en effektiv og sjov måde at få eleverne til selv at involvere og engagere sig. Når de unge selv skal formidle et budskab, er de motiverede til opsøge relevant viden, som de kan formidle videre. Vi ved at viden, vi selv har arbejdet kreativt med og formidlet sidder godt fast.

Log-in


https://lommefilm.euwest01.umbraco.io/umbraco/#/login/false?returnPath=%252F

Gratis værktøj til at ændre billedeformat fra heic til jpg


https://convertio.co/heic-jpg/

Gratis værktøj til at komprimere filmstørrelse


https://www.veed.io/tools/video-compressor 

 


Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 26
1620 København V
Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Se privatlivspolitik

Se cookiepolitik

Lommefilm Aarhus
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på