Redigering

Redigering

Som minimum skal I på jeres interview have en såkaldt byline. Dvs. fornavn, efternavn og titel på den person I har talt med.

I kan også arbejde med en voice over. Jeres stemme, der optages ind over et stykke af jeres film. Den kunne ligge på filmes intro og give os som seer information om hvem vi skal møde og hvad interviewet skal handle om.

Som beskrevet under Ekstraoptagelser løfter det også jeres interview, at arbejde med dækbilleder.
Dækbilleder lægges ovenpå selve interviewet og er i udgangspunktet lydløse. Dvs. at lyden fra interviewet fortsætter, men at det film seeren ser på, ikke er personen der snakker, men derimod dækbilleder I har optaget. Med andre ord en kombination af det fortalte gennem interviewet og det visuelle gennem jeres dækbilleder.

Et call to action er jeres afslutning. Det er skilt I sætter på i redigeringen, der kan fortælle seeren, hvor hun eller han, kan hente flere informationer. Det kan være en hjemmeside, en Facebookside eller lignende.  

Se flere videoer om redigering

Hvis I vil være lidt klogere på redigering, er her to tutorials om hvordan I arbejder med blandt andet klippeteknik og dækbilleder i Imovie.

  

 

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 26
1620 København V
Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Se privatlivspolitik

Se cookiepolitik

Lommefilm Aarhus
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på