KlimaChallenge NU!

Vi hører alle om klimaforandringer – i medierne, på gaden og derhjemme. Gretha Thunberg har for alvor sat skub på bølgen af unge mennesker, der tager kampen mod klimaforandringerne op, politikerne sætter ambitiøse klimamål og måske I derhjemme overvejer at skifte den gamle bil ud med en elbil eller er begyndt at sortere mere affald end for bare få år siden.

Vi bliver flere og flere mennesker på kloden og flere ønsker – og får råd til - samme levestandard, som vi har i Danmark.

Det er på mange måder en god udvikling. Men det kræver en masse energi – både til at fremstille de mange varer og mad, vi forbruger, men også til at varme og nedkøle vores huse og til at give os strøm i stikkontakterne, til streaming, til tøjvask, madlavning og elbiler.

Derfor er der pres på klodens ressourcer, og vi skal finde nye metoder til at udnytte de ressourcer, vi har. Men det er ikke helt nok. Vi skal også finde måder at undvære på. At skære ned og bruge færre ressourcer er den udfordring, vi står over for.

Er du klar til at være med til at gøre en forskel?

I dette forløb skal vi arbejde med klimachallenges, og du skal selv være med til at finde ud af, hvordan du vil udfordre dig selv.

https://lommefilm.euwest01.umbraco.io/umbraco/#/login/false?returnPath=%252F

 

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 26
1620 København V
Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Se privatlivspolitik

Se cookiepolitik

Lommefilm Aarhus
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på