Verdensmål og Hverdagsktivisme

I samarbejde med Sager der Samler og med støtte fra LB Fonden, har Lommefilm udviklet materialet Verdensmål og Hverdagsaktivisme. Hvordan gør vi Verdensmål til hverdagsmål? Og hvordan skaber vi hverdagsaktivister, der bare går i gang med ændre verden, sag for sag? Det er hvad Verdensmål og hverdagsaktivister handler om.

Undervisningmateriale

Sager der Samler og Lommefilm har samarbejdet med fire skoleklasser om at udvikle et undervisningsmateriale, der finder den indre hverdagsaktivist frem. Hvad er en hverdagsaktivist? Hvad er en sag? Hvordan gennemfører man en sag? Og hvordan omsættes den til film?

Se materialet her

Kurser

I efteråret 2021 gennemfører Lommefilm og Sager der Samler et kursus for lærere i henholdsvis København og Aarhus. På kurset gennemgår vi materialet og laver praktiske filmøvelser. De deltagende lærere vil efterfølgende skulle gennemføre forløbet med egen klasse. Nærmere dato + detaljer for tilmelding følger snarest.

Lærervejledning

Hvis du som underviser ikke har mulighed for at deltage i kurserne, eller blot på egen hånd med din klasse, vil arbejde med projektet, har vi udviklet en lærervejledning. Vejledningen bryder processen ned i mål, lektioner og forslag til opgaver.

Hent vejledningen her

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 26
1620 København V
Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Se privatlivspolitik

Se cookiepolitik

Lommefilm Aarhus
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på