Skærmtid

40% mindre skærmtid

Vi skal skære ned med 40% skærmtid i skoledagen og 30% i weekenden.

 

 

 

Radu Yuvi Anine Arthur Sarah

Vores klima challange har været krævende, men den har også været sjov. Vi har været mere sammen med hinanden, og det har været mega fedt. Det er også godt at gøre noget for miljøet, selv små ting tæller.

Det var også meget forvirrende, fordi vi ikke havde lavet klare regler, så vi vidste ikke, om det talte at se film med familien eller at lytte til musik eller podcats. Derfor var det lidt svært at bedømme, om man havde overholdt reglerne eller ej.

 

 

Fakta

  • elektricitet blev opfundet i år 600 f.kr.
  • Elektriske ål kan producere 600 Volt Shok
  • 54% af alt elektricitet er spildt
  • 60 minutter af solenergi kan give strøm til jorden i et år
  • Meget skærmtid kan give søvnproblemer
Kilde: Vi fandt faktaerne fra Google
Vis flere

Electricity can transform people's lives, not just economically but also socially

Piyush Goyal, en indisk politiker

Challengen var mest svær i starten, da man skulle være meget opmærksom på sit skærmforbrug, men langsomt fik vi alle en måde at overholde det på. Nogle lavede tidsgrænser på apps eller satte alarmer. Andre lavede en masse ting med familien eller lavede lækker mad. Alt i alt syntes vi, det var meget sjovt men det ville blive svært at overholde det for evigt. 

Efter den her challange har vi forstået at vi skal bruge mere tid med familen. Det var faktisk fedt nok at gå udenfor, men vi vil helt sikkert skære lidt ned i vores skærmtid. Men vi synes at ikke nogen af os gerne vil fremlægge med den her challenge.

 

Skærmtid Dokumentatiton

Vi er Radu, Yuvi, Arthur, Anine og Sarah

Den var en hård uge, samarbejdet i de første 3 dage gik lort, kommunikationen gik ikke så godt og nogen lavede mere end andre, vi alle var sur på hinanden men i onsdags blev vi alle venner igen. I begyndelsen lavede vi en USB stik med sol paneler med den var alt for ueffektiv. Så skiftede vi vores produkt til en smoke converter, men den var for dyr og upraktisk. Til sidste begyndte vi at fokusere på varme. Vi søgte på, hvad der spilder mest varme. Vi fandt ud af, at radiatorerne spilder mest varme. Derfor besluttede vi at finde på en måde at bruge den spildte varm luft så Vi bruger dampspærrefolie som vi putter bag radiatoren, og det vil begynde at reflektere den varme luft tilbage mod os. Hvad det vil gøre er, at du ikke behøver at sætte radiatoren til en meget høj temperatur men kun halvt så højt for den samme pris for både CO2 og penge. alt i alt har det været et udemærket men ret chaotisk tema fordi vi havde lidt svært ved at samarbejde, men vi kom op med en noglelunde ide.

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 26
1620 København V
Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Se privatlivspolitik

Se cookiepolitik

Lommefilm Aarhus
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på