Klimachallenge nu!

Stop madspild

Vi har valgt at mindske madspild både derhjemme og fra virksomheder. Vi har brugt "Too Good To Go" og har prøvet vores bedste ikke at levne og spise maden op eller gemme det til dagen efter.

 

 

 

Alexander, Markus, Nicklas & Yusuf

Det har været svært engang imellem, at man ikke bare smider maden ud. Men det har været nemt nok bare at gemme det til en anden dag eller dagen efter og spise det.

 

Vi havde regnet med at der ville være masser af adgang til, at kunne købe poser fra Too Good To Go, men der var hele tiden udsolgt, og vi kunne derfor ikke købe det, så mange gange som vi havde troet. Fakta

  • Danskerne smider hvert år over 800.000 ton mad ud, som kunne være spist. Husholdningernes madspild udgør 247.000 ton pr. år ca.
  • 50. mio brugere har sammen med 100.000+ partnere lavet 100 mio lykkeposer af overskudsvarer. Det har sparet os for 250.000 tons CO2e - svarende til 45.000 flyrejser om Jorden.
Kilde: Altomkost.dk, Via.ritzau.dk
Vis flere

Jeg kom desværre til at smide min mad ud og lave madspild. Selvom jeg nu efter jeg har gjort det er jeg meget ked af jeg ikke holdte min challenge.

Yusuf, Skoleelev

Det er faktisk gået super godt for os. Nogle af os har formået ikke at smide et eneste stykke mad ud, og hvis vi virkelig ikke kunne spise mere, ville vi bare gemme maden til næste dag.

Det er været ret hårdt nogle gange, hvor vi var ret presset, fordi vi havde taget for meget mad, men ellers har det bare været nogle helt normale 14 dage, hvor vi ikke rigtigt har tænkt så meget over det, så på hårdhed skalaen ville vi nok give den 4/10. 

Her er vores video omkring Stop madspild

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 26
1620 København V
Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

 

Se privatlivspolitik

Lommefilm Aarhus
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på