Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Indledning
Lommefilm Aps (LOMMEFILM) er en virksomhed, som gennemfører kommunikationskampagner og filmworkshops og dertilhørende aktiviteter.

Vi lægger stor vægt på at du er tryg ved at anvende vores website og de nyhedsbreve som du ønsker, at modtage. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentlig og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

Generelle vilkår
LOMMEFILM indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken. Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.

Hjemmelsgrundlag
LOMMEFILM behandlinger personoplysninger på baggrund af:

  • Samtykke - til at sende dig nyhedsbreve og til at modtage dine uploadede videoer, eller de videoer på vegne af den/de bruger(e), du har afgivet samtykke for.

De personoplysninger der gives os i forbindelse med tilmelding til arrangementer, workshops og lign.

Samtykke
Er vores behandling af dine personoplysninger, baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og kan til en hver tid trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside, her.

Domæne(r)
Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.lommefilm.dk

Personoplysninger

Til hvilke formål indsamler virksomheden personoplysninger
LOMMEFILM indsamler standardpersonoplysninger til:

  • At kunne sende dig nyhedsbrev og information om vores tilbud og arrangementer
  • Til at kunne lave aftaler med dig om deltagelse i vores arrangementer, workshops og projekter.
  • Til at kunne vise dine videoer på www.lommefilm.dk

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden:
Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

  • Ved tilmelding til arrangement, workshop, projekt: Navn, mail, telefonnummer, arbejdsplads
  • Nyhedsbrev: Når dit samtykke er givet, gemmer vi din e-mailadresse og evt. dit navn og sletter begge når du trækker dit samtykke tilbage
  • Ved videoupload: dit fornavn

Hvordan behandler virksomheden dine oplysninger: LOMMEFILM behandler personoplysninger med fortrolighed og sikre, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen.

Hvilke oplysninger sender vi videre
Standard personoplysninger videresendes ikke.

Virksomheden overfører følgende personoplysninger til følgende tredjelande eller international. Der overføres ingen data.

Hvem modtager oplysningerne

  • LOMMEFILM

Opbevaring af dine personoplysninger:

I henhold til samtykke til at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Rettigheder
Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:
Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne - bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring. Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet/dataflytning): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk

Private browser indstillinger
Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.

Cookies
Hvad er en cookie?: Cookies er små tekst-filer, som bliver lagret på brugerens computer. De er designet til at holde en lille mængde data omkring en bruger eller hjemmeside, og bruges til at levere information mellem brugeren og en bestemt hjemmeside.

Afvisning eller sletning af cookies: Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre i din browsers indstillinger. Hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilken browser du benytter. Du kan på følgende links, få vejledning til din browser.: Firefox; Internet Explorer; Chrome; Safari; Opera ; Flash; Android; Phone og andre produkter fra Apple

Kategorier af cookies

Nødvendige[3] Cookies hjælper med grundlæggende funktioner på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

_ga

LOMMEFILM.dk

Teknisk

720 dage

_gat

LOMMEFILM.dk

Teknisk

Efter session

_gid

LOMMEFILM.dk

Teknisk

1

Kontakt
Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på telefon +42800023, martin@lommefilm.dk el. telefon 61700029, kasper@lommefilm.dk

Klageadgang
Ønsker du at klage over LOMMEFILM ApS behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.

Version
Vi opdater og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret maj 2018.

0

Visninger

0

Film

0

Workshops vi har afholdt

0

Skoler vi har været på

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 95H
1620 København V

Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Lommefilm Aarhus
Vestergade 19C, st.
8000 Aarhus C

Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på