Klasser søges

Klasser søges

Til en kommende projektansøgning søger Lommefilm klasser, der er nysgerrige på at omsætte FN´s verdensmål til film. Med udgangspunkt i 3 dokumentarfilm optaget i Israel/Palæstina og et digitalt undervisningsmateriale, udbyder Lommefilm ialt 30 gratis filmworkshops til klasser på mellemtrin og udskoling. Der vil primært være fokus på de verdensmål, der omhandler ligestilling, uddannelse og fred/konfliktløsning.

Det praktiske
Lommefilm kan kun tilbyde en klasse (eller maks. 30 elever) pr. skole en filmworkshop. Vi forventer, at kunne give alle interesserede klasser svar senest 1. juni 2019. Hvis projektansøgningen går igennem, afvikles filmworkshops i perioden fra 13. januar - 28. februar 2020.

Hvad forventes der af dig/jer?
Inden workshoppen skal der afsættes en lektion til at gennemgå de 3 dokumentarfilm og det digitale materiale.


Selve filmworkshoppen afvikles på skolen over en hel skoledag. Workshoppen styres af en underviser fra Lommefilm, der også medbringer filmudstyr til klassen. Eleverne udvikler ideer, optager, redigerer og uploader på en dag. Det forventes at du som klassens lærer, er til stede hele dagen.

Efter workshoppen fremsendes en evaluering, der tager maks. 15 minutter at udfylde.

Tilmelding
Er du interesseret i at deltage med din klasse? Så skriv til enten kasper@lommefilm.dk (Lommefilm Kbh) eller martin@lommefilm.dk (Lommefilm Aarhus) med dine kontaktoplysninger, skolenavn/adresse, klassetrin og antal elever. Vi har brug for din tilmelding senest d. 29. marts 2019.

0

Visninger

0

Film

0

Workshops vi har afholdt

0

Skoler vi har været på

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 95H
1620 København V

Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Lommefilm Aarhus
Vestergade 19C, st.
8000 Aarhus C

Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på