Det Smarte Klasselokale

Det Smarte Klasselokale

UPDATE: Alle workshops er nu booket

 

Hvilke løsninger og bud har danske elever på fremtidens grønne bæredygtige samfund?

Med filmkonkurrencen “Det Smarte Klasselokale” ønsker Lommefilm og Energimuseet at skabe en legende tilgang til en kompleks problemstilling. Filmkonkurrencen er målrettet elever i 4. - 6. klasse i NRGi´s forsyningsområde (Østjylland) og gør den grønne omstilling nærværende og sætter fokus på elevernes konkrete handlemuligheder.

Se om din klasse ligger i NRGi´s forsyningsområde ved at søge på postnummer og vej her: https://nrgi-valg.dk/valgdistrikter/

Vi afvikler ialt 15 workshops i “Det Smarte Klasselokale” - hvor formidlere fra Lommefilm og Energimuseet kommer ud og besøger din klasse. Det er naturligvis gratis at deltage.

På workshoppen vil Lommefilm og Energimuseet gøre eleverne til klima-ingeniører for en dag. Gennem innovative designprocesser beder vi eleverne komme med deres kreative bud på fremtidens Smarte Klasselokale, hvor elementer som vand, lys, luft og støj styres gennem teknologiske løsninger. Eleverne producerer prototyper med pap, saks og lim, som de pitcher på film optaget på iPads. Filmene indgår i en filmkonkurrence, der forankrer grøn omstilling, bæredygtighed og innovation i klassen og formidler et svært emne i øjenhøjde med eleverne.


0

Visninger

0

Film

0

Workshops vi har afholdt

0

Skoler vi har været på

Nyhedsbrev

Lommefilm Kbh.
Vesterbrogade 95H
1620 København V

Kasper B. Olesen
kasper@lommefilm.dk
+45 61 70 00 29

Lommefilm Aarhus
Vestergade 19C, st.
8000 Aarhus C

Martin Spenner
martin@lommefilm.dk
+45 42 80 00 23

Følg os på